CE-merkittyjen maa-ainesten myynti ja toimitus

Maanrakennuksen ammattilaisina tunnemme erilaisten työkohteiden vaatimat maa-ainekset ja niiden käyttökohteet. Myymämme CE-merkityt murske, sora, sepeli ja hiekka sopivat monenlaisiin maanrakennuskohteisiin. Asiakkaan ei tarvitse tuntea tarkemmin maa-aineksia ja niiden käyttökohteita vaan toimitamme hänen tarpeisiinsa sopivat maa-ainekset suoraan työmaalle. Maa-aineksia myymme ja toimitamme Lahden, Mikkelin ja Mäntyharjun seuduilla. 


Myymämme kalliomurske, sora, sepeli ja muut maa-ainekset ovat CE -merkittyjä. CE-merkintä tarkoittaa, että maa-aines täyttää tietyt standardin mukaiset laatuvaatimukset ja että aines on tasalaatuista. Laadukkaiden ainesten käyttäminen rakentamisessa varmistaa myös rakentamisen laadun esim. luvatun kovuuden, kantavuuden ja kulutuskestävyyden. Kalliokiviainekset saamme omalta murskealueelta ja hoidamme kiviaineksen murskauksen itse. 


Maa-aineksen hinnasta suurimman osuuden muodostaa kuljetus. Siksi onkin edullisinta tilata maa-ainekset täysinä rekkakuormina, jos se muuten on käytännöllistä. Toimitamme myös pienempiä määriä asiakkaan tarvitsemaa maa-ainesta.

Maa-ainekset kaikkiin maanrakennuskohteisiin

Rakennuskohde määrää siihen tarvittavan maa-aineksen kokoluokan ja laadun. Varastossamme on laaja valikoima eri murske-, sora-, sepeli- ja hiekkalajikkeita sekä seulottua multaa tarvitsemaasi tarkoitukseen.

Maa-aineksia toimitamme talojen perustustöihin, pihamaille, teille, rantojen rakentamiseen sekä kaikille muille rakennustyömaille. Maa-ainekset saat meiltä aina paikan päälle kuljetettuina. Maa-ainesten toimituksissa pidämme aina huolen siitä, että asiakas saa maanrakennuskohteeseensa riittävän määrän oikeaa ja laadukasta ainesta. Tarvittaessa kuljetamme työmaalta ylimääräisen maa-aineksen, betonijätteen ja kivet pois. 


Meiltä voit kysyä myös täyttömaata rakennuskohteeseesi.

Soraa, sepeliä, hiekkaa ja multaa suursäkeissä

Kun tarvitset vain pienen määrän soraa, hiekkaa tai multaa pihallesi, suursäkki on sopiva toimitusmuoto. Suursäkeissä maa-aineksen kuljettaminen ja käsittely on helppoa. Toimitamme kaikkia maa-aineksia myös yhden kuution kokoisissa suursäkeissä. Suursäkit toimitamme asiakkaan haluamaan paikkaan. Suursäkin hinta riippuu toimitettavasta maa-aineksesta. 

Tilaa maa-ainekset meiltä puh. 0500 281 261.

Alla on listattu eri maa-aineksia ja niiden soveltuvuutta maanrakennuskohteisiin. Autamme asiakasta aina oikean tuotteen valitsemisessa kohteeseensa.

Sora

Sora

Seulottua soraa ja singeliä on saatavilla monissa eri raekokokoluokissa. Sora soveltuu monenlaiseen rakentamiseen: pihatyöt, teiden perustukset, teiden pinnat, salaojat, kapillaarikatkot, sokkelin vierustat, imeytyskentät. Toimitamme myös ns. turvasoraa lasten leikkialueille. Toimitamme myös seulomatonta soraa, jota voi käyttää kohteissa, joissa ei ole erityisiä vaatimuksia.

Kalliomurske

Kalliomurske

Kalliomurske on kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta. Kalliomurske sisältää aina hienoimman ns. nolla-aineksen. Hienojakoisinta kalliomursketta sanotaan usein kivituhkaksi ja se soveltuu asennushiekaksi ja teiden ja pihojen pintamateriaaliksi. Karkeajakoisempi kalliomurske soveltuu kantaviin pohjarakenteisiin, tienpohjiin ja muille alueille. Kalliomursketta käytetään myös pehmeiden alueiden täytöissä.

Sepeli

Sepeli

Sepeli ei sisällä lainkaan hienojakoista maa-ainesta. Sepeliä myydään seulottuna eri kokoluokissa ja se soveltuu hiekoitukseen, salaojiin, kapillaarikatkoihin, sokkelien vierustoihin ja imeytyskenttiin. Karkein sepeli sopii maisemointiin.

Hiekka

Hiekka

Seulottua hiekkaa on saatavilla monessa eri raekokoluokassa käyttötarkoituksen mukaan. Seulottu hiekka soveltuu mm. rantahiekaksi, asennushiekaksi, pihatöihin, betonihiekaksi ja eristehiekaksi.

Maisemakivet

Maisemakivet

Meiltä saat myös erikokoiset kivet käytettäväksi pihojen ja puutarhojen maisemoinnissa, reunakiveyksissä ja pengerryksessä.

Multa

Multa

Toimitamme asiakkaillemme myös seulottua multaa nurmikon, kukkapenkkien ja muiden istutusten alustaksi.